بهترین مادربردهای ماینینگ در سال 2020

1400/03/26

اگر قصد استخراج ارزهای دیجیتال توسط کارت گرافیک را دارید به یک سیستم با مادربرد قوی نیاز داریدکه بتواند از چند کارت گرافیک پشتیبانی کند. این روزها بسیاری از شرکت‌های تولیدسخت افزار در دنیا اقدام به تولید این نوع از مادربردها می‌کنند. البته باید توجه داشت که تنها شرط مناسب بودن مادر بورد، پشتیبانی از چند کارت گرافیک نیست. انتخاب یک مادربرد قوی که بتواند از تمام توان سیستم شما برای ماینینگ استفاده کند دراستخراج ارز دیجیتال بسیار موثر است. در این مقاله قصدداریم  به شما کمک کنیم تابتوانید نسبت به بودجه‌ی خود بهترین مادربرد ماینینگ در سال 2020 را خریداری کنید.


1.  مادربرد ماینینگ ASUS B250 MINING EXPERT

این محصول شرکت ASUSاولین مادربردی است که توانایی ساپورت 19 کارت گرافیک را داراست. این مادربرد به لطف یک روش ویژه برای ماین، حداکثر توان ماین کریپتو را به سیستم شما می‌دهد به شرطیکه شما از حداکثر تعداد کارت گرافیک آن استفاده کنید. سیستم تعیین وضعیت اسلات‌هایpcleبلافاصله پس از بالا آمدن صفحه BIOS به شما نشان می‌دهد که کدام کارت گرافیک شما معیوب است. این مادربرد با کیفیتی بالا که از ایسوز همان انتظار می‌رود، به شما قابلیت ماین کردن کریپتو را با حداکثر راندمان می‌دهد و به نسبت هزینه‌ای که برای شما دارد بهترین انتخاب برای خرید مادربرد ماینینگ در سال2020 است.


مشخصات فنی: 

·       پشتیبانی از 19 کارتگرافیک

·       چیپست B250اینتل

·       پشتیبانی از حافظه رمDDR4 باسرعت 2400 مگاهرتز

·       پشتیبانی از نسل‌های6 و 7 پردازنده‌های اینتل روی سوکت 1151

·       دارای 4 پورت SATA III باسرعت 6 گیگابیت بر ثانیه

·       1 اسلات PCle*16 و18 اسلات PCle*1

·       دارای اتصالات HDMI ، PS/2، USB 2.0، USB 3.0

·       دارای 3 اتصال 24 پینATX*12برای اتصال 3 پاور

·       سیستم تشخیص وضعیتاسلات‌های PCle


2.  مادربرد ماینینگ Biostar TB250-BTC D+

این محصول که مجهز به چیپست TB250 اینتل و 8 اسلات PCle است، یکی از خاص ترین مادربردهای ماینینگ در سال 2020 است. قابلیت پشتیبانی از 8 کارت گرافیک به صورت مستقیم و بدون نیاز به رایزر، این مادربرد رابین هم نسلانش خاص کرده است. یکی از دلایل خرابی و ناپایداری ریگ‌های استخراج،نیاز به رایزرهای PCle است که این مادربرد از آن بی نیاز است. توان مورد نیاز این مادربرد ماینینگ از طریق پاورهای رده سرور تامین می‌شود. این نوع از پاورها کارایی بهتر و قیمت پایین تری دارند و مصرف برق آنها 5 تا 10 درصد کمتر از پاورهای دیگراست. نکته مثبت دیگر این مادربرد امکان نصب همزمان کارت گرافیک AMD و Nvidia است که با استفاده از نرم‌افزار ماینینگ مناسب و سیستم عامل لینوکس، امکان استخراج دوگانه را به کاربر می‌دهد.


مشخصات فنی:

·       پشتیبانی از 8 کارتگرافیک

·       استفاده از معماری تکتراشه‌ای B250 اینتل

·       پشتیبانی از نسل 7پردازنده‌های intel Core روی سوکت 1151

·       8 اسلات PCle*16

·       پشتیبانی از HDMI

·       طراحی ظاهری زیبا

·       عدم نیاز به رایزر

·        امکان استخراج هم‌زمان با کارت‌های AMD و Nvidia

·       پشتیبانی از پاورهای رده سرور

  3.  مادربرد ماینینگ MSI H31o-F-PRO

MSI که یکی از غول‌های سخت افزاری دنیاست با ارائه‌ی این مادربرد جهش بزرگی برای رقابت در عرصه‌ی ماینینگ برداشته است. قابلیت نصب 13 کارت گرافیک بهاین مادربرد به صورت هم‌زمان و طراحی بهینه برای استفاده از نیروی برق در استخراجاز ویژگی‌های بارز این مادربرد است. تنظیمات بایوس این مادربرد با استفاده از سیستمخاص ماینینگ که در آن تعبیه شده بسیار ساده است. همچنین مجهز به چراغ LEDمخصوص عیب‌یابی سیستم هم هست. اگر بخواهیم صادق باشیم این انتخاب می‌تواندانتخاب اول بسیاری از متخصصین ماین باشد، اما قیمت آن کار را برای خیلی از افرادبا بودجه‌ی محدود، سخت می‌کند.

مشخصات فنی:

·       چیپست H310  اینتل

·       قابلیت پشتیبانی از13 کارت گرافیک به صورت هم زمان

·       پشتیانی از نسل 8 و 9پردازنده‌های اینتل روی سوکت 1151 LGA

·       پشتیبانی از رم DDR4  با سرعت 2666 مگاهرتز

·        یک  اسلات PCle3.0*16


4.  مادربرد ماینینگ BIOSTAR TB250-BTC

این ماینر مدت‌هاست که محبوب‌ترین مدل ماینرمنتخب تازه کارهاست. قابلیت پشتیابنی از 6 کارت گرافیک به صورت هم زمان را دارد وبا به نسبت بودجه‌ی کمی که برای خرید آن لازم دارید می‌تواند خروجی خوبی به شمابدهد. اگر در محیط‌های مرطوب زندگی می‌کنید این مادربرد برای شما مناسب است، چرا که خاصیت ضد رطوبت دارد. این مادربرد از یک پورت DVI  برای اتصال به مانیتور استفاده می‌کند و به پورت  HDMIمجهز نیست و برای اتصال آن به صفحه نمایش به یک تبدیل DVI  به HDMI یا حتی VGA نیاز است.


مشخصات فنی:

·       پشتیبانی از 6 کارتگرافیک به صورت هم‌زمان

·       چیپست B250اینتل

·       پشتیبانی از نسل 7پردازنده‌های اینتل روی سوکت 1151

·       تنضیمات آسان BIOSبرای ماین کردن

·       پشتیبانی از حافظه رمDDR4 باسرعت حداکثر 2400

·       پشتیبانی از درگاه DVI-Dبرای اتصال به صفحه نمایش

·       پشتیبانی از USB 3.0

·       مجهز به یک درگاه M.2برای استفاده از هارد دیسک‌های فوق سریع SSD


5.  مادربرد ماینینگ ASUS Prime Z370-A ll

شاید قیمت این مادربرد کمی بیشتر از سایر رقبا باشد، اما موفقیت سری قبلی (Z270-a) و کیفیت بالای آنباعث شد که این سری را هم در فهرست خود جای دهیم. این مادربرد دارای سه اسلات PCIe نسل سه (Gen 3) و چهار اسلات PCI x1 است که اسلات‌های PCIe آن از نصب هم‌زمان دو کارت Nvidia به‌صورت SLI و سه کارت AMD به‌صورت CrossFireX پشتیبانی می‌کند. البته ASUS Prime Z370-A II برای استخراج ارزهای دیجیتال طراحی نشده و بیشتر رده میانی بازار گیمینگ راهدف قرار داده است، اما فناوری‌ها و تنظیمات تعبیه‌شده در آن توسط شرکت ایسوس آنرا به انتخاب خوبی برای ماینرها تبدیل کرده است. برای نصب هم‌زمان ۸ کارت گرافیک روی این مادربرد باید تنظیمات زیادی در بایوس انجام دهید که با کمی جستجو در اینترنت و یوتیوب راهنمایی‌های زیادی برای این کارپیدا خواهید کرد. شاید قیمت بالا و تنظیمات پیچیده آن خیلی‌ها را از خرید آن منصرف کند اما باید اعتراف کرد که این مدل یکی از پایدارترین و مطمئن‌ترین مادربردهابرای کار استخراج ارزهای دیجیتال است.


مشخصات فنی:

·       پشتیبانی از 8 کارت گرافیک به صورت هم‌زمان

·       چیپست Z370 اینتل

·       پشتیبانی از نسل 8 و 9 پردازنده‌های اینتل روی سوکت 1151

·       4 اسلات رم دو کاناله DDR4 با سرعت حداکثر 4000 مگاهرتز

·       6 درگاه SATA lll و 2 درگاه M.2 سوکت 3

·       3 اسلات PCle * 16 و 4 اسلات PCLE * 1