معرفی صرافی Binance

1400/06/24

بایننس(Binance) یک  صرافی‌ ارزهای دیجیتال است که در سال 2017 توسط چانگ ‌پنگ‌ ژائو (Changpeng Zhao) پایه‌گذاری شد.

در این صرافی، فقط معاملات مربوط به ارزهای دیجیتال انجام می‌شود یعنی شما در صورت ثبت نام، قادر خواهید بود ارز دیجیتال خود را به دیگر توکن‌های موجود تبدیل کنید.

با این‌که مدت زیادی از تاسیس این صرافی نمی‌گذرد،اما بایننس توانسته به سرعت رشد کند به طوری‌که هم اکنون حجم معاملات روزانه‌ی انجام شده در بایننس چیزی حدود 1.2 میلیارد دلار است، که از لحاظ حجم معاملات در رتبه‌ی دوم قرار دارد.

بایننس دارای دو نسخه‌ی پایه و پیشرفته برای ترید ارزهای دیجیتال است، که نسخه‌ پایه‌ی آن مناسب برای افراد تازه وارد به دنیای ارزهای دیجیتال است.

نسخه‌ی پیشرفته‌ی این صرافی دارای تجزیه تحلیل‌های فنی است که مناسب برای افراد حرفه‌ای در این زمینه است.


صرافی ارز دیجیتال بایننس

 

نحوه‌ی کار بایننس

مشترکان زیادی هر روز برای انجام معاملات خود به بایننس مراجعه می‌کنند. کاری که بایننس انجام می‌دهد این است که خریداران و فروشندگان را به هم معرفی می‌کند. مثلا سفارشی مبنی بر خرید بیت کوین  و یا خرید تتر ثبت شده است. موتورهای بایننس شروع به جستجو می‌کنند و فروشندگانی که در آن لحظه قصد فروش بیت‌کوین دارند را به خریدار معرفی می‌کند. بایننس خود اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال نمی‌کند و درآمد این صرافی از طریق گرفتن کمیسیون از معاملات انجام شده، تامین می‌شود.

شما برای شروع ترید خود می‌توانید وارد سایت www.binance.com شوید و بعد از تکمیل مراحل ثبت نام، معملات خود را شروع کنید.

محدودیت‌های بایننس برای برخی کشورها

بایننس بارها اعلام کرده که علاقه‌ای به ارائه‌ سرویس به کشورهای تحت تحریم ندارد. پیش از این هم صرافی بیترکس در سال 2017 با بلوکه کردن دارایی ایرانی‌ها، عملا دسترسی به هزاران دلار از سرمایه‌ی ایرانیان را غیرممکن کرد. با این وجود، ورود به این صرافی به عنوان کاربر ایرانی،دارای ریسک بالایی ست.

توصیه ما این است که در هنگام ورود به بایننس، VPN خود را روشن کنید و با IP به غیر از IP ایران وارد این سایت شوید. همچنین سعی کنید همیشه با IP یک کشور ثابت به بایننس وارد شوید. مثلا اگر اولین بار با IP آلمان وارد شدید؛ پس از آن هم با IP آلمان وارد شوید.

بایننس چند کشور دیگر به غیر از ایران را هم در لیست تحریم‌های خود قرار داده است.

میانمار، سوریه، ساحل عاج، کوبا و کره شمالی از جمله کشورهایی هستند که در لیست سیاه بایننس قرار دارند.

 

نحوه دریافت کارمزد در بایننس

بایننس کارمزد خود را برای معاملات (خرید – فروش) 0.1 درصد تعیین کرده است. یعنی اگر شما 100 بیت کوین در این صرافی خرید کنید، بایننس 0.1 بیت کوین از آن را به عنوان کارمزد، از حساب شما کسر خواهد کرد. اگر در حساب خود ارز مخصوص بایننس یا بایننس کوین (BNB) داشته باشید، این کارمزد 25 درصد کاهش می‌یابد و به 0.075 درصد می‌رسد.

 

امنیت بایننس چگونه است؟

به منظور بالا بردن امنیت کاربران، بایننس یک سیستم تایید هویت دوعاملی تشکیل داده است. این سیستم که 2FA نام دارد، شما را ملزم می‌کند که برای دسترسی به حساب کاربری خود از 2 مرحله عبور کنید.

مرحله اول ورود شما به حساب کاربری‌تان توسط نام‌کاربری و رمز‌عبور انجام می‌شود. مرحله دوم با استفاده از ابزار Google Authenticator انجام می‌شود.

این سیستم باعث افزایش امنیت بایننس می‌شود و عملا دسترسی به حساب کاربری شما را برای دیگران، حتی در صورت داشتن نام کاربری و رمز عبور شما، غیر ممکن می‌کند.

به خاطر داشته باشید که از  سرویس‌های پیامکی یا موبایلی در بایننس استفاده نکنید، چرا که شماره شما نشانگر کشوری ست که از آن اقدام به ورود کرده‌اید و ممکن است باعث بلوکه شدن حساب شما شود.

انواع معاملات در بایننس

در بایننس شما قادر به انجام 4 نوع معامله می‌باشید:

معاملات محدود:

در این نوع معاملات، قیمت خرید یا فروش توسط خود کاربر تعیین می‌شود. به عنوان مثال: شما وارد بایننس می‌شوید و قصد فروش بیت کوین دارید. قیمت و تعداد بیت کوین خود را مشخص می‌کنید و آن را اعلام می‌کنید.

سپس منتظر می‌مانید تا یک کاربر دیگر، قیمت شما را تایید کند و آمادگی خودش را برای انجام معامله با شما اعلام کند.

معاملات بازار:

معاملات بازار یا مارکت به این معنی است که شما خرید و فروش خود را با قیمتی که در بازار تعیین شده انجام دهید. این روش بسیار ساده و سریع است.

معاملات دارای حد توقف:

در این معاملات شما می‌توانید تعیین کنید که وقتی ارز دیجیتال شما به قیمت خاصی رسید اقدام به خرید یا فروش آن کند. بنابراین شما می‌توانید برای معاملات آینده‌ی خود نیز برنامه ریزی کنید.

معملات OCO:

در واقع شما با نوعی از معاملات دارای حد توقف روبرو هستید که قابلیت ترکیب چند نوع معامله به صورت همزمان را دارد. شما می‌توانید تعیین کنید که اگر بیت کوین به حداکثر x قیمت و حداقل y قیمت رسید آن مقدار بیت کوین را بخرد یا بفروشد.

نکاتی که بهتر است رعایت کنید

همانطور که قبلا هم گفته شد، ایران جز کشورهایی است که در لیست سیاه بایننس قرار دارد و بایننس استقبال چندانی در مورد ارائه خدمات به کاربران ایرانی ندارد. برای اینکه حساب شما به عنوان کاربر ایرانی شناخته نشود و حساب شما بلوکه نشود بهتر است چند نکته را به خاطر داشته باشید:

اولین نکته استفاده از VPN و ورود با IP یک کشور ثابت است که باید هنگام ورود از ثابت بودن آن مطمئن شوید.

بهتر است هنگام ورود ساعت موبایل یا کامپیوتر خود را با ساعت کشوری که با IP آن وارد بایننس می‌شوید تنظیم کنید. با این کار از طریق منظقه زمانی شما پی به موقعیت حقیقی شما نخواهند برد.

هیچگاه به سایت یا نرم‌افزار بایننس، دسترسی به لوکیشن ندهید. این کار ممکن است موجب لو رفتن موقعیتتان شود.

سعی کنید با لینک وارد سایت بایننس نشوید. همچنین از آدرس‌هایی که از قبل روی مرورگرتان ذخیره شده استفاده نکنید و برای اطمینان همیشه آدرس سایت را به صورت دستی وارد کنید.